Widu Software!

Plataforma de serveis mòbils per a empreses.

Aplicacions iPhone, Android, Windows Phone y HTML5

Desenvolupament de Programari a Mida

Posicionament WEB i Marketing Online


Serveis

Desenvolupament de Programari

Quan no pugui trobar al mercat aquella funcionalitat específica nosaltres implementem solucions informàtiques adaptades a les necessitats del seu negoci a través de projectes de desenvolupament, en un temps rècord i a un cost immillorable.

Posicionament Web

Pots tenir una bona pàgina web, però només la consultaran aquells que ja et coneixen. Per tant, mai rebràs visites de nous clients.

El posicionament web aconsegueix que el teu web aparegui a la vista de qualsevol persona al món que busqui informació sobre “els teus productes o serveis”, multiplicant així les possibilitats de venda i distribució de forma espectacular.

Apps a mida

Desenvolupem aplicacions per a telèfons mòbils Android, iPhone, Windows phone o adaptem el teu web als diferents dispositius mòbils.

Les tendències pel 2013 i 2014 apunten al fet que hi haurà més usuaris que es connectin a internet des del seu mòbil que des d'un pc.

Plataforma App Empreses

La plataforma es comercialitza com un servei i permetrà a les empreses que s'adhereixin a ella, disposar d'una aplicació mòbil personalitzada per a dispositius iPhone i Android.

El contingut de l'aplicació pot es modificat en temps real utilitzant un intuïtiu panell de control que nosaltres els proporcionem.

Podrà comunicar-se amb els seus clients enviant-los missatges PUSH.

vtour

vTour és una aplicació mòbil per al seu hotel personalitzada i gratuïta. La plataforma permetrà als Hotels que s'adhereixin a ella, disposar d'una aplicació mòbil personalitzada, tant en plataforma IOS com en plataforma Android.

El contingut de l'aplicació pot es modificat en temps real utilitzant un intuïtiu panell de control que nosaltres els proporcionem.
( veure més... )

SchoolApp

SchoolApp és una plataforma de serveis per a Escoles. Aquest servei permet a les escoles que s'adhereixin a ell, disposar d'una aplicació mòbil personalitzada. La aplicació pot ser descarregada tant en dispositius iPhone com Android, des de la qual els pares y alumnes de l'escola podran accedir als continguts dels principals recursos de cada centre.

El contingut de l'aplicació pot ser modificat en temps real utilitzant un intuïtiu panell de control que nosaltres els proporcionem.
( veure més... )

GAME APPS MOBILE MARKETING

Desenvolupament de JOCS per smartphones i tablets Android, iOS (iPhone, iPad) i Windows amb l'objectiu d'introduir les marques al nou canal de comunicació mòbil per enfortir el engagement amb el seu públic objectiu.( veure més... )

Programari de gestió per a petites acadèmies

Et proporcionem una plataforma multi-idioma allotjada en el núvol, per a la gestió integral del teu centre educatiu.

Gestiona les teves gestió acadèmica, econòmic i administrativa, generació d'informes i llistats, exportació de dades des de qualsevol ubicació i en temps real. ( veure més... )

Botigues online

Tria l'aparença de la teva botiga escollint d'entre més de 1.000 plantilles. Si és necessari programarem totes les funcionalitats específiques que necessitis per al seu funcionament.

Si vols tenir la teva pròpia tenda online, abans de triar, has de tenir molt clars uns conceptes.

botiga de lloguer o botiga pròpia? ( veure més... )


Consells

Disseny Web

Nosaltres et deixem escollir d'entre més de 10.000 plantilles i desenvolupem el portal web de la teva empresa. En poc temps tindràs el teu portal web.

Software a mida

Implementem solucions informàtiques específiques a les necessitats de negoci dels nostres clients a través de projectes de desenvolupament.

Ecommerce

LA DIFERÈNCIA que existeix amb els sistemes online per crear botigues a l'estil Xopie, és que en el nostre cas, LA TENDA ÉS TEVA !!! , SENSE RISC A PERDRE DADES!!!

( veure més... )

Mobile Apps

Que els usuaris puguin veure la teva pàgina web en un telèfon mòbil no significa que estigui adaptada per a mòbils. (iPhone, Android, wPhone y HTML5)


Steve Jobs:

"Les noves plataformes digitals de comunicació li ofereixen immillorables oportunitats estratègiques de negoci i projecció"


On Estem

Direcció

Carrer San Elies 6
Entre 1 - 08006 Barcelona

E-mail

info@widusoftware.es

Telèfon

(+34) 93 681 87 85

Mòbil

(+34) 627 77 02 31

WhatsApp

(+34) 627 77 02 31

Pregunta'm sobre el teu projecte!